Over mij

Sieta Stel

Vrolijk, actief, gedreven

perfectionistisch, spontaan, nieuwsgierig

en enthousiast….

Dát zijn woorden die bij mij passen.

Ik ben gek op fotograferen. Het liefst mensen met al hun emoties en interesses. Ik ben lange tijd geleden met fotografie begonnen en nadat ik diverse cursussen heb gevolgd en heb geïnvesteerd in goed materiaal kon ik de fotografie niet meer loslaten, het werd mijn passie. En hoe vaak wordt er niet gezegd dat je je passie moet volgen……

Naast fotografie ben ik gek op katten, toneelspelen, zingen, verse koffie, een heerlijke Chardonnay en buiten zijn.

Pure, frisse fotografie met alle ruimte voor emotie, momenten pakken die er toe doen, dus zeker ook de momenten tussendoor. Daar gaat het mij om.

Portretfotografie (gezin, groepen, kinderen, opa en oma, huisdieren etc) doe ik alleen op locatie. Niet alleen omdat je buiten meer op je gemak bent, spontaner en losser, maar met natuurlijk licht worden de foto’s zoveel mooier!

En dan trouwfotografie… hoe leuk is dat! Wat is er mooier dan dat twee mensen zóveel van elkaar houden dat ze JA! durven zeggen… Ik vind het heerlijk om die dag samen met jullie te mogen beleven. Jullie verhaal te vertellen, alle momenten vast te leggen en bovenal de liefde! Ik maak frisse, spontane reportages en hou van een leuke “twist”.

Voor bedrijven verzorg ik graag mooie reportages bijvoorbeeld voor de website, bij evenementen, feestelijke openingen of symposia.

Maar er zijn natuurlijk legio andere omstandigheden waarbij je graag een fotograaf zou willen inzetten. Dat treft! Ik maak graag foto’s die er toe doen!